Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de la CUP de Montblanc

Divendres passat, la CUP de Montblanc (Conca de Barberà) va realitzar la seva presentació oficial a la vila. Un acte celebrat al Casal d’Entitats que va aplegar una quarantena de persones.

L’acte es va iniciar amb les paraules del portaveu de la CUP de Montblanc, Manel Martínez que va explicar els motius i les circumstàncies que han portat a crear la CUP. Va fer un repàs dels orígens i la procedència dels diversos membres de la Candidatura. També va repassar breument els punts bàsics que la CUP defensarà a partir d’ara basats en la defensa del territori, el creixement sostenible, la participació i la defensa dels drets nacionals dels Països Catalans.

02/05/2011 21:48 Política
A continuació va prendre la paraula el Gerard Nogués, regidor de la CUP de Valls i membre de la territorial del Camp de Tarragona de la CUP. El Gerard va explicar el funcionament intern de les CUP tant a nivell local, territorial i nacional. Va destacar el caràcter assambleari i propi que té cada Candidatura. A més va repassar els principis bàsics de les Candidatures i les diferències que manté  respecte als altres partits.
 
Tot seguit es va passar el primer vídeo de campanya de la CUP de Montblanc, un primer vídeo curt però contundent i clarificador per on es mourà la CUP.

Seguidament van parlar el David Vallverdú i l’Ignasi Cid, número 2 i cap de llista de la Candidatura respectivament. Els dos van fer un repàs del seu pas per l’Ajuntament aquests darrers vuit anys, com a regidors de Gent del Poble. Van explicar les accions i els projectes que van poder dur a terme des de l’Ajuntament i d’altres que s’han quedat en el tinter per seguir treballant. Tota aquesta experiència i bagatge es vol que la CUP la reculli i juntament amb l’altra gent que conforma la Candidatura es pugui tirar endavant i fer créixer l’alternativa necessària per el municipi.

Per finalitzar l’Ignasi va fer un repàs de les catorze persones que conformen la llista. Persones de diferents edats, de diferent procedència, de diversos àmbits, amb un objectiu comú de treballar i construir un altre Montblanc. Es va passar un full al públic assistent amb una breu ressenya dels diversos candidats de la Candidatura.
 
montblanc1

 
Per saber-ne més:
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid