Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Palau, Sant Celoni i Sant Esteve omplen el Passeig del Remei

Dissabte al migdia el passeig del Remei va ser un bullir de gent. Més de cent persones van assistir a l'acte polític de la CUP de Sant Celoni, Palau i Sant Esteve. Amb l'olor del menjar que els membres de la comunitat afganesa de Catalunya cuinaven, van anar arribant desenes de persones de Palau, Sant Esteve i Sant Celoni al darrere l'ermita del Remei.

Passades les dues, les taules ja eren totes plenes i tots els tiquets del dinar exhaurits. Després de dinar els plats afganesos va començar l'acte polític.

02/05/2011 01:10 Política
Ljunts_construim__'acte es va iniciar amb un parlament d'una companya de la comunitat afganesa de Catalunya i veïna de Sant Celoni, en el qual va denunciar el paper de l'estat espanyol en l'ocupació imperialista al seu país; també va denunciar la greu situació de la dona afganesa i va fer una crida a la solidaritat internacionalista vers el poble afganès.

Seguidament i sota el títol "Junts construïm la unitat popular!", diversos membres de la CUP de Palau, Sant Celoni i Sant Esteve van pujar a explicar els motius pels quals és necessària una mancomunació de serveis, recursos i equipaments per als tres municipis. A grans trets, es va fer palesa la necessitat de mancomunar el transport públic, la planificació urbanística, l'oferta cultural o l'oferta formativa entre d'altres. Per a les tres candidatures d'unitat popular, la vertebració i la mancomunació dels tres pobles esdevé un punt estratègic per a afrontar l'actual situació de crisi econòmica. L'acte es va acabar amb l'actuació musical en acústic de Raska.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid