Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música nord-catalana a Sabadell

Llamp te Frigui, que forma part  del Col·lectiu nord-català Joan Pau Giné , actuarà a Sabadell, plaça d’Argub, el dissabte 30 d’abril, a les 21 hores, en el marc de la 10a Festa de la Diversitat.
 
Llamp te Frigui us convida a tornar a descobrir versions pròpies de cançons reivindicatives i tradicionals de tots els Països Catalans (Joan Pau Giné, Jordi Barre, Lluís Llach...) sempre amb un ritme festiu. Ja tenen 5 cançons propies escrites per en Franck Sala sobre la realitat de la Catalunya Nord. Es un grup amb molta rauxa, capdavanter per la musica en llengua nostra al Nord del país com Obrint Pas, Brams o Antònia Font ho son a la resta dels Països Catalans.

26/04/2011 12:24 Cultura
En 2009, tres músics professionals nord-catalans van triar engegar un nou projecte musical. Van fer l’aposta molt valenta de cantar en català a la Catalunya Nord, trencant amb tot folklore.  El grup  «Llamp te Frigui », un renec de Pesillà de la Ribera, on va passar la infantesa en Franck Sala, cantant del grup. Yo (contrabaix), originaria de Valencia, Benj (acordió i piano) de Occitania, i Franck ja fa temps que son amics i tenen una llarga experiència amb diversos grups (La Berne, Tryoland, Les Casenoves, Les Foufounes Electriques...). En 2010, van integrar un nou músic en el grup : Philippe Dourou, també ex-bateria de Gerard Jacquet i Pascal Comelade.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid