Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arriba la tercera edició de la Setmana per la Llengua als Països Catalans

Se celebrarà del 18 al 24 d'abril amb un variat programa d'activitats programades arreu del territori de parla catalana.

 

La Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC) ha organitzat per tercer any consecutiu la Setmana per la Llengua als Països Catalans, una iniciativa en la que participen les organitzacions que formen part de la FOLC arreu dels territoris de parla catalana i que té com a finalitat la defensa i la difusió de llengua i la cultura catalanes. 

18/04/2011 18:11 Llengua

Un any més, la setmana escollida per celebrar aquesta iniciativa és la de Sant Jordi, de manera que des d'avui dilluns 18 d'abril fins al proper al 24 d'abril les entitats que conformen la FOLC han organitzat un seguit d'activitats relacionades amb la llengua i coincidint amb aquesta festivitat tan lligada al nostre país. Les activitats tindran lloc arreu del territori de parla catalana, ja que s'han organitzat actes a diferents localitats de Catalunya, el País Valencià, Mallorca i França. Programa sencer.

Entre els actes previstos destaquen la presentació de l'Informe sobre el valencià i la situació de la llengua, l'enregistrament de diferents libdubs, trobades per la llengua al País Valencià, un homentage a Lluís Marquet i Ferigle, gran defensor de la llengua i de la normalització del vocabulari científic i tècnic en català, la celebració de diferents recitals poètics, concerts i concursos de poesia i escriptura, una conferència sobre gastronomia i cuina catalana i els mercats de Sant Jordi.

La Federació d'Organitzacions per la Llengua Catalana és una agrupació d'organitzacions que treballen per la llengua d'arreu dels Països Catalans i que es va constituir el 16 d'abril de 2005. La FOLC té seu a Tortosa com a ciutat situada al bell mig dels territoris de parla catalana i actualment compta amb 72 entitats federades. Els objectius de la FOLC són la coordinació entre les organitzacions federades, l'extensió de l?ús social de la llengua catalana i el foment de la seva unitat i de la seva denominació unívoca internacional com a llengua catalana, amb el lògic respecte a les denominacions internes, que no han d?anar mai en contra d'aquesta unitat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid