Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pr˛pies i de tercers- per recopilar informaciˇ estadÝstica sobre la navegaciˇ i per mostrar publicitat. Per mÚs informaciˇ, consulta el nostre avÝs legal.
Ve´ns de Gramenet es concentren al CongrŔs de TelefoniaM˛bil contra la contaminaciˇ electromagnŔtica

Diverses plataformes ciutadanes reclamen que s'aturi el que anomenen "genocidi electromagnètic", que fa que "homes, dones i nens" s'exposin "de manera indiscriminada a un bombardeig de microones", ja que consideren que la telefonia mòbil és "una catàstrofe" per a la salut pública.

Dilluns passat, un grup de veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet van participar en una concentració de protesta al Congrès Mundial de Telefonia Mòbil, a Barcelona. Van denunciar la contaminació electromagnètica produïda per la telefonia mòbil, segons informa Gent de Gramenet (veure més fotografies)

16/02/2011 02:28 PolÝtica
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletÝ
(cc) 2006 - 2019 Ě Comitium Suite Ě Dissenyat per Fuksia Ě Equip de Llibertat.cat - AvÝs legal - correu@llibertat.cat Ě XHTML vÓlid