Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Veïns de Gramenet es concentren al Congrès de TelefoniaMòbil contra la contaminació electromagnètica

Diverses plataformes ciutadanes reclamen que s'aturi el que anomenen "genocidi electromagnètic", que fa que "homes, dones i nens" s'exposin "de manera indiscriminada a un bombardeig de microones", ja que consideren que la telefonia mòbil és "una catàstrofe" per a la salut pública.

Dilluns passat, un grup de veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet van participar en una concentració de protesta al Congrès Mundial de Telefonia Mòbil, a Barcelona. Van denunciar la contaminació electromagnètica produïda per la telefonia mòbil, segons informa Gent de Gramenet (veure més fotografies)

16/02/2011 02:28 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid