Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilitzacions contra les retallades socials

El proper dissabte a Tortosa, Sabadell, València i Alacant; diumenge, manifestació comarcal del Vallès Oriental a Granollers i dimarts, 21 de desembre, concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona.
 
Amb el lema "recuperem els nostres drets: prou retallades socials" diverses entitats del territori convoquen una concentració per a denunciar les mesures que el govern de l'Estat espanyol està impulsant. A Tortosa, la concentració serà dissabte  a les 19:00h, a la Plaça de l'Àngel.

16/12/2010 01:52 Laboral

Aquesta convocatòria compta amb el suport de diferents entitats socials de les Terres de l'Ebre com són els sindicats USTEC i CATAC, el Casal Popular Panxampla, Maulets, el PCPC, la COS o Unió de Pagesos, així com diversos col·lectius d'immigrants.

Durant la convocatòria, diverses persones prendran la paraula per a parlar, en primera persona, de les problemàtiques de la pagesia, persones immigrants, joves, estudiants, pensionistes, els serveis públics, les hipoteques i els desnonaments, l'atur, les deslocalitzacions o els diferents expedients i tancaments d'empreses que hi ha al territori.


Des de les entitats convocants es considera que la crisi s'està fent pagar a la gent treballadora, el nivell de vida cau en picat; el camp s’arruïna; els serveis públics empitjoren cada dia que passa; les empreses es deslocalitzen i deixen milers de persones al carrer; els pocs treballs que hi ha es tornen més i més precaris, un/a de cada cinc de nosaltres està a l’atur...

Mentrestant, els bancs i les grans empreses que van provocar la crisi amb la seua ambició sense aturador segueixen obtenint cada any beneficis multimilionaris i, si en tenen menys dels que havien calculat, l’Estat els dóna desenes de milers de milions d’euros perquè no caiguen en el clot que ells mateixos han cavat.

Amb aquest acte també es vol animar el conjunt de la societat ebrenca a sumar-se a la lluita. Cal seguir la via encetada el 29-S, cal continuar mobilitzant-se, cal que hi haja més jornades com la que s’ha convocat, caldran més vagues generals, si es vol frenar, primer, els atacs del govern i dels empresaris contra uns drets que ha costat dos segles aconseguir i, després, reconquerir els molts que hem perdut.

Dissabte també hi hauran mobilitzacions a:

mani_18d- Barcelona a les 17 hores al centre de Barcelona contra les retallades socials i laborals amb el suport de la Intersindical-CSC.

- València a les 18h30 a la Plaça de Sant Agustí de València amb el suport de la COS

- Alacant, a les 18h, la Plataforma de Lluita contra les Retallades d'Alacant, convoca la manifestació unitària des de les escales de l'IES Jorge Juan.

- Sabadell, la Federació Local de CGT  convoca una manifestació  a les 11:30 a la plaça del Pi de Ca N’Oriac

Diumenge a Granollers: manifestació comarcal del Vallès Oriental amb el suport de diverses organitzen una manifestació unitària, que sortirà a les 12h del migdia de la Plaça Jaume I. 

Dimarts 21 de Desembre a Barcelona: Concentració per un treball digne i la no supressió del subsidi dels 426€, a les 11h a la plaça sant jaume de Barcelona. Convoca: Assemblea de Treballadors i Treballadores Aturades de Barcelona

 

Per saber-ne més:

II Marxa pels drets socials a Alacant

Neix a Alacant la Plataforma de Lluita Contra les Retallades, fruit de la vaga general 

29-S: Orgull de classe

Jutgen tres piquets informatius de la vaga del 29-S

Judici a Alacant contra un militant d'Endavant detingut a la vaga general  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid