Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP participa en la Diada contra la violència masclista a Girona

La CUP de Girona demana el compromís de les administracions per atacar la problemàtica d'arrel

Una representació de la CUP de Girona assistirà, aquest vespre, a la concentració que diferents col·lectius de dones i antipatriarcals de la ciutat han convocat a la plaça del Vi per commemorar el Dia contra la violència de gènere, que compta amb suport institucional. Igualment, la CUP anima la ciutadania a participar en els diferents actes programats en motiu d'aquesta diada i a mobilitzar-se per denunciar aquesta problemàtica social.

25/11/2010 12:59 Gènere

En motiu d'aquesta diada, a més, la CUP demana el compromís per part de les administracions d'articular polítiques integrals que ataquin aquesta problemàtica d'arrel, i posin fil a l'agulla en l'eradicació de les manifestacions de violència de gènere en tots els seus vessants (simbòlic, físic, psicològic, etc.). La portaveu de la CUP, Anna Pujolàs, declara que 'per aconseguir acabar amb aquest problema és bàsic que les institucions públiques fomentin un canvi de model en les relacions sexoafectives i socials, partint de l'educació dels nostres infants i joves com a factor clau'.

25-N: Dia Internacional contra la violència masclista

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid