Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Casal Popular de les Corts segueix lluitant contra el desallotjament

Després de quatre anys fent xerrades, projeccions de vídeos, dues festes majors reivindicatives i dinamitzant el barri, aquesta setmana el Casal Popular de les Corts -situat a la Colònia Castells- ha rebut una ordre de desallotjament, tal com ja va informar Llibertat.cat.

Davant d'aquesta amenaça, l'Assemblea de Joves de les Corts ha anunciat que no permetrà que enderroquin "el que amb tant d’esforç hem construït". I és per això que han preparat un seguit de convocatòries de protesta. I adverteixen: "Podreu enderrocar l'edifici però no els fonaments".

03/11/2010 11:52 Drets i Llibertats

El divendres 5 de novembre el Casal ha organitzat un concert que comptarà amb les actuacions dels cantautors Cesk Freixas, Josep Romeu i Jordi Montañez. L'endemà a les sis de la tarda es durà a terme una castanyanda i una festa antirepressiva i finalment, dimarts 9 de novembre, es realitzarà una concentració contra el desallotjament a les nou del matí. El Casal Popular de les Corts està situat al carrer Entença, 237.

El Casal va néixer fa quatre anys de mans de l’Assemblea de Joves de les Corts amb l'ànim de proporcionar un lloc "on fer visible al barri les alternatives que entenem necessàries per construir des de les Corts els futurs Països Catalans". El casal està  situat a la Colònia Castells, una antiga colònia obrera que actualment es troba fortament amenaçada per l’especulació de l'Ajuntament.

El Casal vol ser l'epicentre de la lluita contra l'enderrocament d’aquest patrimoni urbanístic, causa per la qual assegura haver esdevingut el punt de mira del districte.

Per saber-en més:

El Casal popular de les Corts de Barcelona es mobilitza davant l'amenaça de desallotjament 

 
 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid