Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les entitats ecologistes celebren la resolució de Medi Ambient sobre Barça Parc

Es demana que els terrenys on s'havia projectat el complex - una part dels quals són espais d'alt valor natural- passin a formar part de l'espai protegit del Delta del Llobregat.

Les sis entitats ecologistes i de defensa del territori- Grup ecologista Les Agulles, Ecologistes en Acció, Salvem Oliveretes, Depana, S.O.S. Delta, WWF- que fins ara s'han oposat i movilitzat reiteradament contra el projecte, consideren "coherent, valenta i rigorosa" la resolució del Departament de Medi Ambient. D’aquí endavant, es posaran en contacte amb l’Ajuntament de Viladecans així com també amb el nou president del FC Barcelona, Sandro Rosell, per a demanar‐li que descarti, definitivament, aquest projecte faraònic.

20/09/2010 23:07 Territori

Recordem que L'informe tècnic  exigeix preservar els espais naturals del Delta del Llobregat, catalogats com a sòl no urbanitzable (30 de les 60 hectàrees on s'havia projectat el Barça Parc). A més, recorda que la zona afectada - que ja pateix prou pressió per l'aeroport i altres infraestructures de la zona- està "en un entorn de gran sensibilitat ambiental, envoltat d'espais naturals protegits" i amb una gran diversitat biològica per la presència de nombroses espècies de fauna, flora i vegetació protegides", segons informa Xarxanet.org

Podeu consultar aquí la notícia que va emetre TV3 al respecte.

"La Generalitat tomba el projecte del Barça Parc", "El Govern veta el complex del Barça","Gol a l'especulació urbanística", "Escac i Mat al Barça Parc" són alguns dels titulars que anunciaven fa uns dies que el Departament de Medi Ambient havia fet un públic un informe d'impacte ambiental desfavorable al projecte urbanístic que l'antiga directiva del Barça volia implantar en un enclavament del Delta del Llobregat rodejat d’espais naturals protegits, juntament amb l'Ajuntament de Viladecans. El Barça Parc incloïa un hotel, un pavelló, un club esportiu, una escola de futbol, camps de rugbi i beisbol, botigues i un parc temàtic.

Per saber-ne més:

El Departament de Medi Ambient atura el macroprojecte del Barça Parc a Viladecans 

Maulets: "FCB, més que un club una empresa constructora" 

"La Directa" destapa la tupinada del 'Barça Parc'

Maulets desplega una pancarta davant PSOE i ICV denunciant les agressions al Delta 

Maulets del Baix Llobregat porten carbó a les entitats que "destrueixen el delta" 

Maulets del Baix Llobregat comencen una campanya de denúncia pel macroprojecte del Barça Parc 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid