Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP de Mataró: "La consulta és una bona oportunitat per la ruptura"

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Mataró, que ha fet una intensa campanya a favor del "sí", advoca per continuar amb la mobilització popular que ha nascut de l'organització d'aquesta consulta.

Mataró és la ciutat més important quant a nombre de ciutadanes amb dret a vot d'aquesta onada de consultes per la independència. Amb tot, ha aconseguit el major nombre de vot avançat registrat: un 18%.

20/06/2010 13:03 Política

Davant la convocatòria de la consulta sobre la independència que ha organitzat la plataforma Mataró Decideix, la CUP de Mataró vota-si-180reitera tot el seu suport a una iniciativa ciutadana que posa de manifest "el valor i l’exemplaritat de l’autoorganització i la democràcia directa".  

La CUP ha fet campanya a favor del "sí" a la consulta del 20 de juny amb el lema “Mataró per la independència”, ha editat un vídeo exposant les raons per a votar "sí" i, paral·lelament, fa una crida a tothom que se senti partícip a penjar senyeres estelades als balcons durant el dia de la consulta.  

La CUP considera que és important que el màxim nombre de mataronins i mataronines participin a la consulta del 20 de juny votant "sí" a la independència. En aquest sentit, ha fet una crida a la participació i a continuar la mobilització popular per la convocatòria d’un referèndum nacional d’autodeterminació i per tal d’assolir la majoria social necessària per a fer realitat la independència.  

Per la formació, la consulta del 20 de juny és "una bona oportunitat per a fer evident que volem iniciar un procés democràtic de transició política i social cap a la plena sobirania, fent de l’autodeterminació el nostre full de ruta col·lectiu i la veritable alternativa al fracàs de l’Estatut i a la crisi".

 

{youtube}qtX87dbLsuA{/youtube}

 

Seguiment especial de la 4a onada de consultes sobre la independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid