Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concentració a l'Estació Nord de València per reivindicar un transport públic digne

Avui a  partir de les 12h tindrà lloc una concentració a l'Estació del Nord de la ciutat de València per un transport públic digne. L'acte està organitzat per la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI).
Amb aquesta mobilització, la CAJEI reivindica un transport públic, segur, accessiblei amb servei nocturn. Pel que fa a "segur", els  joves remarquen l'accicent del metro de juliol de 2006  "que haguera pogut evitar-se si la Generalitat Valenciana haguera instal·lat una simple balissa de frenat a la via."

 

28/04/2010 02:57 Drets i Llibertats

Comunicat de la CAJEI:

ORGANITZA’T I LLUITA PER UN TRANSPORT PÚBLIC DIGNE
Des de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) volem posar el crit en l’aire per la pèssima i frustrant situació del transport públic arreu dels Països Catalans. El jovent treballador del nostre país denunciem la mancança absoluta d’inversions en aquest punt i l’ostracisme que pateix el transport a casa nostra. Per això, reivindiquem un transport:

-Públic

El transport és una eina necessària per tal que els treballadors del nostre país puguen desenvolupar correctament les seues relacions laborals, afectives, i el seu oci. Per això, un transport públic ha d’implicar que l’oferta d’aquest servei contemple les necessitats de tots els seus usuaris, que són qui el paguen dia rere dia.

-Segur

La inversió en infraestructures relatives al transport a casa nostra és molt baixa i vergonyosa, fins al punt que l’any 2006, a la línia 1 del metro de València, un accident va acabar amb la vida de 43 treballadors; un accident, per cert, que haguera pogut evitar-se si la Generalitat Valenciana haguera instal·lat una simple balissa de frenat a la via. Actualment, la Generalitat Valenciana encara no ha rebut als familiars de les víctimes d’aquest  accident.

-Accessible

En plena crisi econòmica, els treballadors no podem fer front a un augment de les tarifes del transport públic. No podem  consentir que, en uns moments tan difícils com aquest, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana opte per encarir un euro tots els bitllets senzills a partir del primer de maig. El transport públic ha d’estar a l’abast de les persones que el demanden per guanyar-se la vida, i no suposar una càrrega econòmica per a la classe treballadora dels Països Catalans.

-Amb servei nocturn

Com a joves, som un dels principals usuaris del transport públic. Per això, el nostre oci i les nostres relacions afectives depenen sense excusa d’un horari nocturn que ens permeta moure’ns per tot el país amb agilitat i rapidesa.

Organitza’t i lluita per un transport públic digne!!!

Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI)

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid