Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
150 persones participen a les jornades del SEPC de València sobre el 25 d'abril

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Universitat de València celebra la gran assistència de les jornades que ha organitzat per commemorar el 25 d'abril que s'han centrat en la qüestió nacional dels Països Catalans.

En aquesta edició de les jornades, hi ha hagut algun punt polèmic com la conferència de Carles Sastre a la UV, que finalment es va poder desenvolupar amb normalitat.

28/04/2010 21:37 Educació
Les jornades van començar el passat dimecres 21 amb la conferència "El valencianisme i el fet dels Països Catalans al S.XX" a càrrec de Francesc Pérez Moragón, Dr. en Filologia Catalana i autor d'obres al respecte.

Aquestes jornades, que se celebren cada any per commemorar la data del 25 d'abril, enguany s'han centrat en la qüestió nacional dels Països Catalans, posant al servei de l'estudiantat de la Universitat de València un seguit de conferències de temàtica històrica.
 
Emprendrà mesures legals contra els "neofeixistes"

El SEPC ha volgut aclarir que "en cap cas" s'ha fet o intentat fer apologia de cap tipus de terrorisme, tal com s'ha afirmat des dels mitjans de la caverna mediàtica espanyola instal·lada a la ciutat de València.

El sindicat considera "exageraevaserra1da" la manipulació i pressió mediàtica a la que han estat sotmesos els organitzadors de l'acte.

En aquest sentit, denuncia els correus i amenaces rebudes per part del feixisme "encara existent" a la Universitat de València, i de les infàmies i calúmnies que han proferit alguns mitjans i sindicats d'estudiants entre ahir i hui.

A més, adverteix que si continua la blasfèmia contra algun dels ponents, assistents o organitzadors de l'acte, emprendran les mesures legals corresponents.

El SEPC agraeix a la Universitat de València "no haver caigut en les provocacions i amenaces d'aquelles persones i mitjans que viuen instal·lades en ple franquisme, que vanaglorien a Samaranch o Fraga" i intentaren impedir una conferència a càrrec de Carles Sastre, persona que ha complert el que la "justícia" espanyola el condemnà, i que només ha tractat de contar una part de la història "que aquests neofeixistes no volen que el poble escolte".

Finalment, anima el conjunt de la comunitat universitària a continuar la lluita per la llibertat d'expressió i la radicalitat democràtica que tants anys l'ha caracteritzat.

Per a saber-ne més:

El boicot a Carles Sastre queda en un no res i la xerrada es desenvolupa amb normalitat 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid