x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets: "El 28F consolida amb força les consultes"

Maulets felicita a totes les companyes que han treballat i seguiran treballant en les consultes
L'organització juvenil considera que aquesta vegada les consultes han hagut de superar un obstacle que les anteriors no havien tingut: el silenci mediàtic. No deixa de ser curiós que quelcom que afecta 80 municipis i 300.000 persones no sigui ni tan sols notícia a alguns mitjans de comunicació.

02/03/2010 10:33 Política
Malgrat això, per l'organiutzació juvenil, les consultes del 28F han superat la prova amb nota i després d'Arenys de Munt i el 13D deixen el llistó molt alt (amb un 93,5% dels vots al SÍ a la independència) de cara al 25 d'abril, en què es preveu que se'n celebrin a ciutats molt grans, cosa que suposa tot un repte.

Maulets continua dient en el seu comunicat: "Tot i les alegries que suposa veure una onada independentista amb tanta força, hem de seguir treballant perquè aquestes consultes no siguin un fet històric sense continuitat sinó una manera de potenciar encara més el discurs independentista a la nostra nació. La lluita per la nostra llibertat l'haurem de seguir guanyant amb insistència, sense defallir.

D'altra banda, cal que ens reafirmem en la nostra voluntat de ser un sol poble de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó. Això passa per fer veure a moltes independentistes, que ara mateix sols contemplen llur comunitat autònoma com a marc, que la realitat de la nostra nació surt molt més enllà d'aquestes fronteres imposades i que arreu del país existeix un clam de llibertat malgrat no celebrar-se consultes.

El jovent català hem de seguir lluitant per la independència ara que tenim un estat d'opinió social molt favorable al discurs independentista. Cal implicar-nos en totes les lluites socials i nacionals i de ben segur en veurem sorgir fruits, avançant sense aturador cap als nostres ideals"
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid