x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Mataró celebra l'èxit organitzatiu i els resultats del 28 F

La CUP de Mataró valorem molt positivament la convocatòria de les consultes sobre la independència del passat 28 de febrer, celebrades a 80  localitats,  4 de les quals són a la comarca del Maresme.  I és que per a la formació independentista,  els grans mitjans de comunicació i bona part de la classe política dominant (espanyolista i/o autonomista) han intentat silenciar, tant com han pogut, i després s’han dedicat a ridiculitzar i menysprear, tant com han volgut, l’exercici de democràcia directa i participativa dut a terme per 100.000 persones que votarenel 28F

02/03/2010 17:50 Política

Tot plegat. continua dietn la CUP, és un clar avís: en l’objectiu de la celebració d’un referèndum nacional d’autodeterminació no podem esperar res d’aquells qui viuen instal·lats en el servilisme i la submissió envers l’ordre establert. 

Per aquest motiu, La CUP considera que cal remarcar la importància de l’autoorganització popular i els resultats obtinguts (amb un 93,5% dels vots al SÍ a la independència). Gràcies a les consultes del 28 de febrer s’ha tornat a visualitzar de forma pedagògica el caràcter democràtic de l’exercici del dret d’autodeterminació i també s’ha tornat a situar la independència en l’epicentre del debat polític. 

Pel que fa els resultats a la comarca del Maresme, on ja hi ha 14 localitats que han celebrat consultes (Arenys de Munt, Argentona, Arenys de Mar, Canet de Mar, El Masnou, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Tiana, Vilassar de Dalt, Cabrils, Alella, Vilassar de Mar i Llavaneres) i en les quals han participat un total de 32.316 persones (un 22,5% participació), la CUP opinia que posen evidència la solidesa i la continuïtat del moviment cívic per l’autodeterminació iniciat el 13 de setembre a Arenys de Munt.

Finalment, la CUP de Mataró agraeix a totes les persones que han treballat des de la base per l’èxit assolit i, aprofitem l’avinentesa, per fer una crida a tota la ciutadania de Mataró perquè doni suport, i s’hi impliqui, a la plataforma Mataró Decideix per a l’organització d’una consulta sobre la independència a la capital del Maresme.

 

28F: Seguiment minut a minut

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid