Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Assemblea de Joves del Camp de Túria denuncia la precarietat del transport públic valencià

L'Assemblea de Joves del Camp de Túria exigeix una major vertebració de la xarxa de transports públics al Camp de Túria. Demana un augment de les freqüències de pas així com un servei nocturn. Alhora, exigeix unes estacions i baixadors acondicionades per a l’accés de tothom i que cobrisquen les necessitats elementals.

També exigeix la instal·lació dels serveis de seguretat ATO i ATP que encara s’esperen des de l’accident de metro en què moriren 43 persones, els familiars de les quals,  encara no han estat rebudes pel govern valencià.

23/03/2010 13:42 Drets i Llibertats
E¡xigeix una renovació de la flota d’autobusos, la majoria dels quals són tercermundistes, assegura, i exigeix que el transport públic siga totalment gratuït i de qualitat.
 
Segons posa de manifest l'Assemblea de Joves del Camp de Túria, ha estat molta la propaganda arran d’un mínim augment de la freqüència de pas de metros en hora punta, de l’acondicionament d’algunes de les estacions de metrovalencia i la millora que açò ha suposat per als i les usuàries del transport públic. Però la realitat és ben diferent. A dia de hui el jovent del Camp de Túria encara pateix les conseqüència de la precarietat dels serveis de transport públic a la comarca i a valència.
 
Un transport públic que manca totalment de les infraestructures necessàries per tal de satisfer les necessitats del jovent, dels estudiants, treballadors i jubilats del Camp de Túria.Manca una franja horària que oferisca una vertadera freqüència de pas així com un servei nocturn de transport.
 
Manca una autèntica vertebració entre els diferents pobles de la comarca així com entre aquests, València i la seua àrea metropolitana. Manquen uns serveis que cubrisquen les necessitats dels i les usuàries del transport púbic: estacions, baixadors i aturades que encara no han estat acondicionades per a les persones amb mobilitat reduïda; estacions i baixadors a l’aire lliure on difícilment els i les usuàries es poden protegir de les condicions meteorològiques com, per exemple, la pluja o el vent; o unes aturades en les quals, malgrat la freqüència mitjana de pas puga estar entre els 40 minuts, manquen els serveis bàsics com puguen ser els lavabos.
 
I davant açò què ens ofereixen? Una constant pujada de preus que, amb l’entrada del 2010 ha arribat al 6% establint, d’aquesta manera, uns preus completament abusius –els més cars de tot l’Estat- per a totes les persones que han de fer-ne ús. De tot açò, la conseqüència directa no és altra que una disminució de l’ús del transport públic a favor del transport privat.
 
Una situació que no fa sinó augmentar el tràfic als nostres barris i ciutats, provocar embussos i manca d’aparcaments, augmentar la contaminació del nostre entorn... en definitiva, davallar la nostra qualitat de vida.Per tot açò, des de l’Assemblea de Joves del Camp de Túria treballarem per tal de fer palès totes aquestes deficiències, i encoratgem al jovent de la comarca a colar-se al transport públic per tal de protestar contra l’actual situació de precarietat i exigir, d’aquesta manera, un transport públic i de qualitat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid