x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xerta serà la primera població de les Terres de l'Ebre que celebrarà una consulta el proper 28 F

Xerta serà la primera i única de les consultes que es faran a l'Ebre el 28 de febrer, ja que a Alcanar i Ulldecona es faran el 25 d'abril.

Xerta Decideix es un grup de gent del poble de que han decidit organitzar una consulta sobre la independència  a la localitad, el proper 28 de febrer de 2010 igual que tot un conjunt d’altres pobles d’arreu del país. Aquest grup és molt ampli i divers, seguint la premissa de buscar la màxima participació tant en l’organització com en la pròpia consulta.

03/02/2010 04:23 Política
Volem que la gent de Xerta pugui expressar lliure i democràticament la seva opinió sobre una qüestió en que l’administració no permet pronunciar-se.
 
La Coordinadora per les Consultes a les Terres de l'Ebre esva constituir el passat 16 de gener a Xerta. La plataforma està impulsada per les entitats socials i culturals que van integrar la Comissió Onze de Setembre de les Terres de l'Ebre. La nova plataforma te com a funció principal «optimitzar esforços» entre tots aquells pobles de l'Ebre que vulguen exercir el dret a decidir, i per tant col·laborarà amb les entitats locals que impulsen consultes als municipis, com Xerta Decideix.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid