x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vilanova de Bellpuig diu ‘sí’ a la independència amb un 94’3% dels vots

Uns 478 vots pel sí, 21 pel no, 5 vots en blanc i 3 de nuls. Aquest ha estat el resultat de la consulta independentista celebrada a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell) aquest diumenge 28 de febrer.
 
Així, un 94’3% dels vilanovins i vilanovines s’han mostrat partidaris a la independència de Catalunya, en una consulta que ha comptat amb un alt índex de participació.

28/02/2010 21:25 Política

D’un cens de 976 electors, entre els quals, 115 eren immigrants i 27 de 16 i 17 anys, han exercit el seu dret a vot 507 persones, cosa que representa, un 51’9% de participació.

La consulta independentista s'ha desenvolupat amb total normalitat durant tota la jornada, en un ambient festiu. Les associacions del municipi han organitzat una gran varietat d'actes per tal d'incentivar la participació dels vilanovins i vilanovines. A partir de les 20.00 h. del vespre, una trentena de persones s'han reunit al col·legi electoral per poder presenciar el recompte de vots i han celebrat aquesta gran victòria de l'independentisme. La Plataforma Vilanova de Bellpuig Decideix s'havia fixat com a objectiu superar el 50% de participació, i el gran nombre de vots i el suport unànime dels votants cap al 'sí', ha fet que per l'organització s'hagi felicitat per aquest gran èxit.

 

28F: Seguiment minut a minut  

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid