x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un reportatge d'Euronews planteja els anhels d'Independència

El vídeo de nou minuts de durada sota el títol Catalonia independence or autonomy? només se centra en la Catalunya estricte i té el rerafons de les consultes sobre la Independència.
"Catalunya és un motor econòmic dins d'Espanya. Molts catalans estan cansats dels impostos que marxen cap a Madrid. Catalunya s'acabarà separant d'Espanya?". Així presenta Euronews un reportatge sobre els pros i els contres de la independència de Catalunya

14/02/2010 01:40 Comunicació
El reportatge de la sèrie Europeans de la cadena de televisió d'abast europeu recull diverses veus de persones que estan a favor i en contra de la Independència. Entrevisten, per exemple, un forner i granger de Rupit, que assenyalen que no li sembla bé que el 10% del PIB de Catalunya marxi a altres regions de l'estat espanyol i considera que el país tindria millors infraestructures si no fos per l'espoli fiscal.

Precisament a Rupit, on Euronews recorda que es farà una consulta popular el 28 de febrer, el reportatge mostra un grafit a peu de carretera on es pot llegir Madrid ens roba.
 
Uriel Beltran, explica des del Parlament que Catalunya que s'hauria de convocar un referèndum si el Tribunal Constitucional retalla l'Estatut que va votar i aprovar el poble de Catalunya. També parla Alfred Bosch, autor del llibre 1714.
 
El cantautor Francesc Ribera 'Titot' fa de fil conductor i hi canten: Jo sóc d'un país, sóc del món.
 
Contraris a la Independència, parlen Albert Rivera de Ciutadans; Francisco Caja, president de Convivència Cívica Catalana i  Albert Boadella que venen a dir que és un donar un pas enrere. També ho fa Francesc de Carreras, qui recorda que s'hauria de canviar la Constitució espanyola per fer possible la independència de Catalunya.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid