x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un 13% dels catalans/es ha votat a les dues del migdia

Un 13% dels gairebé 300.000 catalans/es cridats a votar sobre la independència aquest diumenge 28 de febrer han exercit ja el seu dret a vot fins a les 14h.

Segons la Coordinadora Nacional de les Consultes, havien votat fins a aquesta hora 37.645 persones, una xifra que, per ells, obre un camí de "no retorn" cap a la convocatòria d'un referèndum d'independència oficial i vinculant.

28/02/2010 14:39 Política

 

A més, ha destacat que aquest nivell de participació demostra la consolidació tant de l'organització de les consultes com del mateix 'procés d'autodeterminació' i la seva fortalesa fins i tot amb una actitud passiva de l'Estat.

28F: Seguiment minut a minut

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid