x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Presentació de les consultes sobre la Independència al Baix Camp

Avui a dos quarts de set de la tarda a la sala Hortensi Güell, del Centre de Lectura, s’han presentat les quatre comissions locals que aquest 28 de febrer portaran la consulta d’autodeterminació a Riudecanyes, Vilaplana, Alforja i l’Aleixar.
Després de l’èxit d’organització  i participació que tingueren les consultes populars del passat dia 13 de desembre a la comarca, que superaren en 5 punts la participació a nivell nacional, quatre pobles més han pres el relleu amb força i il·lusió renovada per aconseguir repetir l’efemèride aquest 28 de febrer.

10/02/2010 23:53 Política
Segons Pere Borràs portaveu del Baix Camp Decideix, "aquest 2010, dos de cada tres ciutadans del Baix Camp, amb dret a vot, tindran l’oportunitat de expressar quin futur polític volen per a la nació catalana".
 
Aquestes consultes s’organitzen des de la societat civil, sense rebre el suport mediàtic de bona part dels mitjans de comunicació i amb un pressupost infinitament menor al de les campanyes electorals convencionals organitzades pel govern, és per això que cap dels representants a la consulta s’ha posat un llindar mínim a la participació tal i com ha apuntat en Xavier Joanpere –representant de Vilaplana Decideix- "és la primera vegada que s’organitza una consulta semblant al poble", "per un cop no és el govern que ens pregunta què volem, sinó que és poble que parla per dir al govern el que vol". "És per això que no podem compara-la amb altres votacions oficials".

Tots han expressat el suport que han rebut tant de les entitats com de particulars per tirar endavant les seves consultes i han anunciat els actes de campanya que tenen previst realitzar els pròxims dies, us en deixem els més rellevants:

Vilaplana
Demà, 11 de febrer a les 9 del vespre al casal de Vilaplana, l’alcalde d'Arenys de Munt, Carles Mora, l’exalcalde d’Arbúcies, Jaume Solé, i el coordinador de la Comissió per la Dignitat, Toni Strubell participaran en l’acte central de Vilaplana Decideix.
21 de Febrer a les 6 de la tarda, es realitzarà la projecció de la pel·lícula “el Coronel Macià” a la Sala Parroquial de Vilaplana.
 
Riudecanyes:
El divendres 19 a la societat recreativa és realitzarà l’acte central de Riudecanyes Decideix amb la presència d’en Jaume Renyer i en Joaquim Mallafré.
 
Alforja:
El 19 de febrer Alforja realitzarà  el seu acte central també amb en Carles Mora.
27 de febrer és realitzarà la projecció de la pel·lícula “Cataluña-Espanya”, un film de Massa d'Or Produccions i Televisió de Catalunya (TVC) sobre les relacions entre catalans i espanyols.
 
Aleixar:
19 de febrer, sopar col·loqui amb Jordi Bilbeny.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid