x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Posicionament del SEPC davant les consultes

"Una nova onada de consultes independentistes està  travessant gran part del nostre país,són moltes les esperances dipositades en aquests referèndums i encara més la gent implicada"


El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) donem suport a les consultes dels diferents pobles on es realitzen. Però cal no deixar-nos enganyar per les intencions obscures d'alguns partits polítics que veuen en aquestes consultes l'eina ideal per maquillar la seva política de submissió a l’estat espanyol.

28/02/2010 23:43 Política

És per això que el SEPC considera que  cal reivindicar la nostra veritable realitat nacional, que malgrat els intents d'Espanya i d'alguns grups regionalistes de dividir-la, no és altre que la que comença a Salses i acaba a Guardamar.

Pel que fa a la Unió Europea, el SEPC assenyala que tampoc no hem de restar impassius davant de l'ofensiva liberal i reformista de fer-nos creure que no existeix cap altre futur pel nostre territori que no sigui dins d'aquesta Unió Europea; lluny d'aquesta idea, animem a lluitar a l'estudiantat per construïr una altre Europa dels pobles i les treballadores, i no dels estats i les privatitzacions.

El comuninicat finalitaza fent una crida "Així doncs, animem a totes les estudiantes i estudiants dels 80 municipis on avui es duran a terme les consultes, a participar-hi però a no deixar-se enredar pels que, lluny de voler la llibertat pel poble català, només volen poder, netejar-se la imatge i aprofitar-se de l'esforç de centenars de catalans i catalanes"

 

28F: Seguiment minut a minut 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid