x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació a El Vendrell i Montblanc

Un 5% de ciutadans d'El Vendrell havia votat a la una del migdia. Concretament, als cinc espais habilitats per fer les votacions han votat 783 persones.

A aquesta dada cal sumar els prop de 730 vots anticipats. La plataforma ciutadana El Vendrell decideix ha habilitat fins a cinc espais electorals perquè els veïns del municipi puguin exercir el seu dret a vot.

 

28/02/2010 16:31 Política

La participació a Montblanc en la consulta sobre la independència ha arriba al 10% al punt de la una del migdia d'aquest diumenge. Ha costat arrencar, però al llarg del matí l'afluència de votants ha anat in crescendo al pavelló del Casal Montblanquí, on s'han habilitat sis taules per als 6.365 montblanquins cridats a les urnes. Els joves que actuaran de protagonistes a la Setmana Medieval -just aquest dissabte a la nit s'ha celebrat la gala d'elecció- també han volgut participar a la consulta popular.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid