x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Osona decideix després de l'èxit de la primera onada

Aquest diumenge 28 de febrer, el municipi osonenc de Rupit i Pruit celebra la consulta sobre la independència del Principat.

Rupit i Pruit no és l'únic municipi d'Osona que avui decideix. Administrativament n'hi ha dos més. Tanmateix, Llibertat.cat els ha abordat a la notícia del Lluçanès sobre les consultes.

28/02/2010 12:59 Política

 

A la primera tongada de votacions la participació a Osona es va situar en un 41,4%, molt per sobre de la mitjana a Catalunya. El vot afirmatiu va obtenir una victòria aclaparadora, amb el 97,2% dels vots.

Des de fa setmanes la plataforma Rupit i Pruit Decideix, formada per una vintena de persones anònimes del poble, treballa per tenir-ho tot a punt pel referèndum.

En aquestes setmanes prèvies s’ha donat especial importància a oferir tota la informació possible als veïns del poble, amb la celebració d’un acte informatiu i fent una visita porta a porta a totes les cases del poble, donant la possibilitat d’exercir el vot anticipat.

La consulta tindrà lloc de 9 del matí a 8 del vespre al Centre Parroquial de Rupit (C/ Fossar). Per tal que la jornada sigui el més festiva possible, s’han preparat dos actes oberts a tothom: una xocolatada al matí (10h) i un berenar/sopar (20h).

28F: Seguiment minut a minut

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid