x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Molins de Rei, central de dades del Baix Llobregat

Molins de Rei es convertirà aquest diumenge en la segona població més gran de Catalunya i la més gran de la comarca del Baix Llobregat i de l'àrea metropolitana de Barcelona que  celebrarà la consulta en aquesta segona onada.

El proper diumenge, 20.375 persones majors de 16 anys que estiguin empadronades al municipi podran exercir lliurement el seu dret a vot en aquesta localitat.

27/02/2010 04:15 Política

 

La ciutat s’establirà també com a central de dades del Baix Llobregat oferint, juntament amb els resultats i valoracions pròpies, les de Begues i Torrelles, les altres dues poblacions de la comarca que celebren la consulta el mateix dia. El 28 de febrer hi haurà 7 col·legis electorals oberts des de les 9 del matí fins les 8 del vespre.marato_

Dissabte 27 de febrer, a més, se celebrarà a partir de les 10h a la plaça de la Llibertat de Molins de Rei una Marató que tancarà la campanya i que reunirà tant bona part del teixit associatiu com artistes molinencs en el seu vessant més festiu. Gegants, correfocs, castells, circ, dansa, xaranga, havaneres, jazz, monòlegs, cançó improvisada, concerts, dinars i sopars populars, botifarrada, futbolí popular i escacs gegants són només algunes de les activitats que es faran al llarg del dia i s’allargaran fins a la matinada.

Amb aquesta marató es donarà per finalitzat un procés que es va iniciar el passat mes de setembre i que ha aconseguit la implicació de prop de 300 voluntaris i l’adhesió de 47 entitats.


9:00h
Obertura dels 7 col·legis electorals


13:00h
Roda de premsa: primeres dades de participació.
Intervindran: Ignasi Termes, portaveu de Molins Decideix i de la Coordinadora Nacional; Francesc Sánchez, portaveu de Begues Decideix i Joaquim del Pozo, portaveu de Torrelles Decideix


14:00h
Arribada a la vila del president d’ERC, Joan Puigcercós, i de la portaveu parlamentària d’Esquerra Anna Simó. Acompanyaran a Víctor Puntas, Xavier Montserrat i Ferran Portolà (regidors d’Esquerra a l’Ajuntament) a votar al centre electoral Ca n’Ametller (Pl. de la Vila) i seguidament participaran de la fideuà popular organitzada per Molins Decideix a la mateixa plaça.


17:00h
Visita a la vila del diputat parlamentari Josep Rull i l’eurodiputat Ramon Tremosa (CIU) i breu recorregut per alguns dels col·legis electorals


18:00h
Roda de premsa: evolució de les dades de participació provisionals
Intervindran: membres de la Junta Avaluadora de la consulta sobre la Independència: la jutgessa de pau, Pilar Raventós; l’alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas i la primera alcaldessa que va tenir la ciutat en l’etapa democràtica, Antònia Castellana.


20:00h
Roda de premsa: evolució de les dades de participació provisionals
Intervindran: Ignasi Termes, portaveu de Molins Decideix i de la Coordinadora Nacional i portaveus d’altres poblacions de la comarca que faran la Consulta en properes onades (Cornellà i Collbató, entre d’altres)
Visita de l’eurodiputat Oriol Junqueras.


A partir 21:30h
Roda de premsa: dades de participació definitives i resultats de les votacions.
Intervindran: Ignasi Termes, portaveu de Molins Decideix i de la Coordinadora Nacional.

Per a saber-ne més:

28 F: Les consultes sobre la Independència dia a dia - Llibertat.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid