x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més de mig miler persones a l'acte central de les consultes del 28 F

El Vendrell (Baix Penedès) és el municipi amb més habitants amb dret de vot de la segona tanda de consultes del 28 F mentre que el més petit és el de  Sales de Llierca (Garrotxa), que té cent quatre habitants empadronats de més de setze anys.
El Vendrell, la capital del Baix Penedès, ha aplegat aquest migdia l'acte central de la segona onada de consultes sobre la Independència que ha comptat amb la participació de les comissions locals, l'actuació musical de Pep Sala, la coral El Poble que Canta i Kenneth Gibson, diputat al Parlament escocès per l’Scottish National Party.

21/02/2010 15:50 Política
La coral El Poble que Canta ha obert l’acte amb el Cant de la Senyera i posteriorment han anat intervenint les persones convidades. El batlle del municipi de El Vendrell, Benet Jané, ha donat la benvinguda a tots els assistents. L’acte ha tingut com a motiu de fons la figura de Pau Casals i s’ha interpretat el Cant dels Ocells a càrrec d’un violoncel·lista de l’escola de música Pau Casals.

Després ha estat el moment del músic Pep Sala que ha finalitzat la seva actuació amb la coneguda cançó dels desapareguts Sau “Boig per tu”, corejada per tot l’aforament. Seguidament han intervingut els representants de les comissions organitzadores de Cardona, el Vendrell, a més de la de Carles Móra, batlle d´Arenys de Munt, municipi precursor de les consultes a Catalunya.

També hi han intervingut els i les portaveus de les comissions de Llorenç del Penedès, Xerta, Llinars del Vallès, Alella, Caldes de Montbui, Sant Quirze del Vallès i del Baix Camp. L’acte ha comptat amb el convidat especial Kenneth Gibson, diputat al Parlament escocès per l’Scottish National Party que ha posat Catalunya com a exemple a seguir per totes les nacions sense estat d’Europa.

Finalment l’acte s’ha clos amb l’actuació dels bastoners de Llorenç del Penedès i la interpretació dels Segadors, a càrrec de la Coral El Poble que Canta.

Per saber-ne més:

28 F: Les consultes sobre la Independència dia a dia Llibertat.cat

Coordinadora naciona per a la consulta sobre la Independència

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid