x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La votant més veterana a Cabrils decideix en el dia del seu 95è aniversari

També ha exercit el vot la més jove de la jornada, una noia de 16 anys que ho feia per primera vegada.

La votant més veterana de Cabrils ho ha fet al col·legi electoral de La Concòrdia. Carme Casanovas, a més a més, celebra avui el seu 95è aniversari. Per aquest motiu, Cabrils Decideix l’ha volgut homenatjar obsequiant-la amb un ram de flors i uns records de la jornada.

28/02/2010 12:06 Política

A les 11 del matí també han començat les activitats infantils que ocuparan el Parc Anselm Clavé al llarg del matí. Bitlles catalanes, xocolatada i conta contes seran les activitats que entretindran els més petits aquest matí.

Amb un 2,5% de participació, la segona hora de votacions s’ha desenvolupat amb tota normalitat.

28F: Seguiment minut a minut

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid