x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Torre de Fontaubella al Priorat decidirà el proper 28F

L'Ajuntament va aprovar, el dia 23 de gener, la moció per unanimitat dels seus cinc regidors. 
 
El passat 3 de gener es va constituir la 'Plataforma la Torre de Fontaubella Decideix amb la finalitat d’organitzar la consulta sobre la independència el dia 28 F al municipi. Divendres passat es va la presentació oficial. Unes 137 persones podràn exercir el vot en aquesta localitat

09/02/2010 15:17 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid