x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Pobla de Lillet, Vilada, L’Espunyola i La Nou al Berguedà decideixen el 28 F

La Pobla de Lillet, Vilada, L’Espunyola i La Nou de Berguedà són els municipis de la comarca que participaran en la segona onada de consultes independentistes que es farà el proper 28 F
a setmana passada es va celebrar una reunió entre representants d’aquests municipis berguedans per tal de crear una junta electoral comuna per al dia de la votació. Aquesta junta vetllarà pel bon funcionament de la jornada als col·legis electorals.

24/02/2010 02:43 Política

A la Pobla de Lillet la pregunta serà: És vostè partidari que els Països Catalans es constitueixin en un estat lliure, independent i democràtic?. En aquest municipi diumenga passat va començar la votació anticipada.

El proper diumenge, el dia de les votacions, la Plataforma Pobla de Lillet Decideix organitza al matí un esmorzar i a la tarda un berenar. 

La Plataforma considera que aquesta consulta, malgrat que no podrà ser vinculant per impossibilitat legal, "es un exercici de democràcia participativa i una expressió lliure de la voluntat del nostre poble".
 
"És per aquests motius que considerem de vital importància la celebració d’una consulta popular a la Pobla de Lillet", afirma, i insta a votar tants els favorables de la independència com els detractors. "El que importa és el fet de poder participar en aquest procés democràtic, per decidir, amb el nostre vot, quin és el futur que volem per la terra on vivim. Volem remarcar la seva importància pel fet de ser una iniciativa impulsada, organitzada i realitzada pel poble i per al poble", manifesten.

 

Vilada

Fa dies que l’entitat Vilada Decideix treballa per tenir-ho tot a punt. Dissabte passat va fer la presentació oficial

 

L'Espunyola

Fa unes setmanes es va crear la plataforma l’Espunyola Decideix que està treballant per  organitzar la consulta ciutadana pel proper dia 28 de febrer.

La plataforma l’Espunyola Decideix creu que l’èxit de la consulta es basa en el percentatge de participació i no en el mateix resultat, així que oferirà la possibilitat de votar anticipadament.

La Nou de Berguedà

 

Per saber-ne més;

La Pobla de Lillet fa una crida a la participació de cara al 28F Llibertat.cat

28 F: Les consultes sobre la Independència dia a dia. Llibertat.cat

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid