x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La partipació a La Pobla de Lillet se situa a l'entorn del 27%

A l'entorn de 325 persones havien votat a la Pobla de Lillet (Berguedà) a les 17:30h 

Ara comença una xocolatada popular a l'antic Cal Roset. Al matí s'ha fet un esmorzar popular que ha comptat amb nombrosa participació del veïnat. La jornada s'està desenvolupant com en altres municipis amb ambient festiu i reivindicatiu.

28/02/2010 17:26 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid