x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP valora molt positivament la participació registrada fins el moment

La  Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha col·laborat en aquesta onada de les consultes a municipis com El Vendrell, Vilassar de Mar o Molins de Rei. La participació en tots ells fins al moment està aconseguint arribar a les xifres esperades.

La feina dels militants de la CUP ha estat constant i ha aconseguit una bona posada en escena, creant un ambient festiu i propici per al referèndum.

28/02/2010 17:49 Política
A Molins de Rei, per exemple, la coincidència amb els Tres Tombs ha propiciat que molta gent sortís al carrer, i cap al migdia ja s'havia registrat un 12% de participació. Segons han destacat els militants de la CUP, persones d'altres indrets del Baix Llobregat s'han desplaçat a Molins per seguir d'aprop la històrica jornada. En aquest cas, s'han habilitat 7 col·legis electorals, on al migdia ja havien emès el seu dret a vot personalitats destacades del municipi, com el mateix alcalde o la jutgessa de pau.

La CUP arriba a aquesta convocatòria dels referèndums amb l'accent posat en la importància del fet que la població nouvinguda participi d'aquest projecte. Per la formació política, l'independentisme ha de comptar amb tota la ciutadania dels Països Catalans, independentment de la situació legal concedida pels estats espanyols o francès.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid