x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Girona anima l'EI a treballar en les consultes

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona insta l'esquerra independentista a col·laborar amb l'organització de les consultes populars, i en especial la que se celebrarà a Girona el proper 25 d'abril.

Per la CUP, "és imprescindible que el conjunt de militància, afiliats i  simpatitzants de l'esquerra independentista col·laborin i donin suport a aquesta important fita que ha de permetre que el 25 d'abril milers de persones votin per la independència exercint així el nostre dret inalienable a l'autodeterminació que ens correspon com a poble".

23/02/2010 23:45 Política


En aquest sentit, encoratja la militància i els simpatitzants a assistir a la sessió de treball que la plataforma Girona Decideix ha convocat per aquest dimecres 24 de febrer a les 8 del vespre a la Casa de Cultura.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid