x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La cultura popular surt al carrer en defensa del dret a decidir a l'Espluga de Francolí

Els grups de cultura popular de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà)han sortit al carrer aquest diumenge 28 de febrer, per posar voluntàriament el toc festiu en aquesta jornada democràtica.
 
La Colla Gegantera, els Nanos, els Grallers, els Bastoners, els Diables de l’Espluga i la Coral Espluguina han donat suport a la iniciativa de la consulta i han actuat aquest diumenge al matí.

28/02/2010 13:32 Política

 

A partir de les 11 els grups de cultura popular han fet una cercavila pel centre del poble i tot seguit han actuat a la Plaça de l’Església. Cap a dos quarts de dues, al sortir de missa, s'ha previst l'actuació de la Coral espluguina. A més, molts espluguins han penjat la senyera als seus balcons per tal de donar suport a un dia remarcable dins la història de Catalunya i fer-ne un dia festiu. Per completar la festa durant el dia es llencen diversos coets des de la seu de votacions per recordar el dret dels ciutadans a decidir.
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid