x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La consulta sobre la independència a vuit pobles del Solsonès

Castellar de la Ribera, Llobera, Navès, Pinòs i Riner, a més a més Sant Llorens de Morunys, Guixers, La Coma i la Pedra que s'han artuculat a l'entorn de la platafaforma La Vall de Lord Decideix

El moviment associatiu d'aquests pobles del Solsonès s'han mobilitzat amb tot un seguit d'actes per fer possible una nova festa de la democràcia al país.

26/02/2010 01:15 Política

logotipconsultallarg_v14La Vall de Lord decideix és una plataforma integrada per persones d’ideologies i sensibilitats diverses que ja compta amb el suport de més d’una trentena d’entitats de la vall de tots els àmbits.

La Vall de Lord té per principal objectiu coordinar les consultes populars sobre la independència de Catalunya que es duran a terme a la Vall de Lord el proper 28 de febrer. La nostra voluntat és la de dedicar els esforços que calguin perquè les consultes es desenvolupin amb la màxima transparència, veracitat, fiabilitat i sobretot participació, garantint a tots els ciutadans de la Vall de Lord el lliure exercici democràtic des de la neutralitat.

La consultes, que en els nostres municipis tindran lloc el 28 de febrer, s’integraran en el marc d’altres consultes semblants que ja s’han dut a terme en altres contrades catalanes en dues ocasions i que s’espera que tingui la seva continuació el dia 25 d’abril. Es preten, doncs, que sigui un referèndum a nivell nacional dut a terme en celebracions successives. Per primera vegada podem expressar-nos democràticament i inequívoca sobre l’estatus polític que volem per Catalunya.

 

A Llobera, tal com s’està fent en altres municipis del Solsonès que no ho van fer el 13 de desembre passat, ja hem engegat el procés per celebrar la Consulta sobre la Independència de Catalunya el diumenge 28 de febrer de 2010.

L’Associació Cultural de Llobera, en assemblea celebrada el passat 22 de gener, i l’Agrupació de Joves de Llobera L’Udol van prendre l’acord d’impulsar i donar suport a la celebració de la Consulta. Anteriorment, el dia 5 d’octubre de 2009 l’Ajuntament de Llobera ja havia aprovat una moció de Ple donant suport a la celebració de les Consultes Populars Municipals per a la Independència, i el dia 16 de desembre de 2009 el Consell Comarcal del Solsonès també va fer una moció de suport a les Consultes per a la Independència.

Així, en una reunió que vàrem fer el 29 de gener a la Biblioteca Municipal, va quedar constituïda la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta a Llobera, amb el nom de LLOBERA DECIDEIX. Al mateix temps ens hem integrat a la Coordinadora de les Comissions Organitzadores de les Consultes sobre la Independència al Solsonès (CCOCIS). Llobera Decideix

Navès Decideix

Aquesta plataforma està formada per l’Associació Cultural El Babau, la Societat de Caçadors de Navès, el Casal Popular la Fura, l’Assemblea Pagesa, l’Associació de Joves de Navès, l’Associació de Veïns Santa Llúcia , el rector de Navès i altres veïns a títol personal, tots interessats en realitzar una consulta. L’acte també compta amb el recolzament de l’Ajuntament, que en el ple de dimarts 26 de gener va aprovar una moció de suport.

Pinòs Decideix

Riner Decideix

 

logocastellarriberaCastellar de la Ribera Decideix

 

 

 

 

 

 

 

 

Per saber-ne més

28 F: Les consultes sobre la Independència dia a dia

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid