x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La Bisbal d'Empordà superarà el 25% de participació

A les sis de la tarda, havien passat per les urnes uns 2.000 bisbalencs.
Prop del 25% de participació que hi ha hagut fins a mitja tarda. Amb aquestes dades sobre la mà, Bisbal decideix preveu que més d'un quart del cens acabi votant en les consultes de la capital del Baix Empordà.

28/02/2010 19:58 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid