x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Finalment Sant Quirze Decideix disposarà d'un local en condicions el 28 F

L'institut de Sant Quirze s'omple en el Debat entre Nebrera i Cardús sobre la independència

Sant Quirze Decideix tindrà a la seva disposició el local de La Patronal durant la jornada electoral del 28 de febrer. D'aquesta manera es resol un dels obstacles que havia planat damunt la consulta popular que s'ha de celebrar al municipi.

 

17/02/2010 09:01 Política

Es garanteix així que aquesta mostra de democràcia i de participació ciutadana disposarà de les condicions necessàries per a poder recollir el màxim nombre de vots possibles.

Tothom que vulgui exercir el vot podrà adreçar-se o bé a aquest local o al situat a Les Fonts, concretament al c. Influència de la riera núm. 9.
Sant Quirze Decideix ja té organitzades les 13 meses electorals - 2 d'elles a Les Fonts - que recolliran els vots al llarg de tot el 28 de febrer.

Pel que fa al voluntaris que faran possible el correcte funcionament de la jornada electoral, són més de 200 els que s'han mobilitzat, alguns d'ells procedents de Sabadell, Sant Cugat, Terrassa i Castellar. Al llarg dels pròxims dies rebran la formació necessària perquè puguin acomplir les seves funcions amb la màxima eficàcia.

Calendari de vot anticipat

Sant Quirze Decideix accentua la recollida del vot anticipat a mesura que s'acosta la jornada del 28F. El calendari que ha elaborat per als immediats dies és aquest:
    •    dijous 18 a les 16:30 a la Llar d'infant Picarol blau
    •    dijous 18 a les 16:30 al CEIP Purificació Salas
    •    dijous 18 a les 18:30 al Casal d'avis
    •    divendres 19 a les 16:30 al CEIP 11 de Setembre
    •    dilluns 22 a les 11:00 a l'Institut de Sant Quirze
    •    dimarts 23 a les 16:00 als FGC de Sant Quirze

L'institut de Sant Quirze s'omple en el Debat entre Nebrera i Cardús sobre la independència

Dilluns passat, es va fer a la sala d'actes de l'Institut de Sant Quirze del Vallès el debat entre l'ex-diputada del PP Montserrat Nebrera i el Degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB Salvador Cardús. Les 100 persones que van assistir van omplir la sala d'actes demostrant que el debat sobre la independència de Catalunya és ben viu al carrer. 

Salvador Cardús va exposar que la millor manera de trobar aquest encaix és des de una situació d'igualtat entre les dues nacions, amb les mateixes condicions, sense supeditació prèvia d'una a l'altra. També ha considerat que és molt més utòpic pensar en una solució federal dins l'estat espanyol que no optar per la independència. La falta de federalistes espanyol - ha dit - fa inviable el projecte federal.

En el seu torn Montserrat Nebrera va sorprendre tothom dient "Des del punt de vista del sistema polític i de la democràcia tal i com l'hem viscuda fins ara, durant aquests 30 anys, jo crec que això - (les consultes populars sobre la independència) - és brutal." "És la cosa més important que ha passat a Catalunya des de la democràcia perquè s'ha mobilitzat la gent en positiu, des de la base."

Ara bé, Nebrera va defensar que encara és possible un encaix entre Catalunya i Espanya i es va mostrar confiada en trobar una solució federal a l'estat espanyol. 

Sant Quirze del Vallès serà l'únic poble de la comarca del Vallès Occidental on es farà una consulta sobre la Independència el proper 28F. Unes 14.456 persones tindran l'opció de fer-ho. 

Per saber-ne més:

28 F: Les consultes sobre la Independència dia a dia

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid