x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els primers 100 vots a Torrelles de Llobregat

Un municipi del Baix Llobregat on unes 4.142 persones poden exercir el vot

Cap a les 11h, La Biblioteca de Torrelles de Llobregat aplegava els primers 100 vots. A les 9 s'han obert les votacions en plena normalitat. D'altra banda, Torrelles Decideix ha organitzat diversos actes lúdics a la població. La web de la plataforma va donant dades de com es desenvolupa la diada històrica a la població.

28/02/2010 11:39 Política
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid