x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El vot anticipat en marxa al Bages

El 28 de febrer hi ha la propera tanda de consultes. Hi participaran cinc poblacions del Bages i el Moianès, Cardona, Moià, Sant Feliu Sasserra, Santa Maria d’Oló i Talamanca. De fet, en aquestes poblacions ja fa dies que s’hi està fent campanya per promoure la participació
Ahir es va començar a votar a l’auditori Sant Josep de Moià i també ho poden fer en tots els punts d’informació que Moià Decideix ha habilitat a la població. 

13/02/2010 00:47 Política

A Cardona, el vot anticipat es fa els diumenges a la paradeta del mercat de la plataforma Cardona Decideix. En aquest indret,  també us podeu inscriure com a voluntaris per al 28F, demanar qualsevol tipus d’informació sobre les consultes i aconseguir material. 

Santa Maria d'Oló

En el transcurs de la Fira de Nadal ja se'n va fer la posada en escena mitjançant una parada al mateix recinte firal. Es van aconseguir més de 50 voluntaris.

La coordinadora Oló Decideix disposa de representants de totes les entitats del municipi que es reuneixen cada dimecres al vespre.De moment, només s’ha treballat de manera interna i divendres dia 5 de febrer se'n farà la presentació pública. Hi intervindran membres de la coordinadora i també Alfons López Tena. Aquest acte tindrà lloc al Centre Recreatiu a 2/4 de 10 del vespre.

Més endavant es duran a terme diversos actes per tal d’activar tot el procés de cara a tothom.

Així, durant les properes setmanes, es projectarà la pel·lícula Cataluña-Espanya, es faran exposicions, un torneig de bàsquet i un quinto.
Durant la jornada electoral, sortiran els gegants i els bastoners, s’organitzarà una calçotada i un cafè concert amb el grup local Filarmònica de Belgrad de Mar.

 

Recordem que en la ronda de consultes que es va fer el 13 de desembre hi van participar vuit poblacions del Bages. I el dia 25 d’abril organitzaran consulta pràcticament totes les poblacions restants, inclosa Manresa. Per tant, el 25 d’abril, hi haurà prop d’una vintena de poblacions que hi participaran.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid