x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Vendrell acollirà l'acte central de la nova onada de consultes del 28 F

El Vendrell, Alella i Caldes de Montbui posaran a prova el vot electrònic
El proper diumenge, a una setmana de la nova onada de consultes sobre la independència, el Vendrell acollirà l'acte central al Pavelló del Club d'Esports, i comptarà amb la presència dels representants de les comissions locals que organitzen la consulta aquest febrer. Divendres es celebra un concert amb la presència de grups com Poker's, Skatacrack o Fonders

19/02/2010 02:04 Política

El primer acte tindrà lloc divendres a la nit, amb un concert al Pavelló Pau Casals que començarà a les onze i que reunirà a grups com els Poker's, Skatacrack, Fonders i Baratos. El concert és gratuït i serà el preàmbul de l'acte central, que tindrà lloc diumenge a les onze del matí al Pavelló del Club d'Esports.

L'acte comptarà amb la presència dels representants de les comissions locals que organitzen la consulta el diumenge següent, i tindrà diferents actuacions de cultura popular i musicals com la del cantant Pep Sala. En total són 77 municipis els que celebraran la consulta el 28-F, amb prop de 300.000 electors amb dret a vot. Al Vendrell, ja s'ha confirmat que hi ha prop de 115 voluntaris que es repartiran el els cinc emplaçaments on es podrà votar: el Centre Cívic l'Estació, el Centre Cívic de Coma-ruga, L'esplai del Tívoli, L'Hotel d’Entitats i La Lira.

Programa

1. Projecció del vídeo de la coordinadora nacional, vídeo Plataforma vegueria Penedès i vídeo general i específic del Vendrell

2. Conjunt instrumental de l’escola de música Pau Casals: El Cant dels Ocells

3. Benvinguda de l’alcalde del Vendrell, Benet Jané

4. Coral Poble que canta El Cant de la Senyera

5. Parlaments dels portaveus de la Coordinadora Nacional:

Joan Gibert (El Vendrell), Ignasi Termes (Molins de Rei), Eulalia Company (Cardona), Carles Mora (Arenys de Munt)

6. Parlaments:

Institut d’Estudis Penedesencs i Plataforma Vegueria Penedès

7. Coral Poble que canta

8. Portaveus del Penedès (representats per: Llorenç del Penedès, Les Cabanyes i Gelida)

9. Portaveus: Montblanc, La Bisbal d’Empordà, Llinars del Vallès

10. Actuació de Pep Sala

11. Portaveus: Alella, l’Escala, Sant Quirze del Vallès

12. Actuació: Ball de Bastons de Llorenç

13. Portaveu de les Terres de l’Ebre (Xerta)

14. “Ara mateix” poema de Joan Gibert

15. Coral Poble que canta

16. Comiat, amb un grup de cultura popular

 

El Vendrell, Alella i Caldes de Montbui posaran a prova el vot electrònic

La coordinadora nacional de les consultes sobre la independència ha presentat avui el sistema de vot electrònic que es posarà en marxa en l'onada de consultes del pròxim 28 de febrer a Alella, Caldes de Montbui i el Vendrell. Es tracta d'una prova pilot, tot i que els vots electrònics que s'emetin entraran dins del recompte total de vots, amb l'objectiu que en la tercera onada, la del 25 d'abril, es pugui estendre a tants municipis com sigui possible i fins i tot es pugui votar des de casa, a través d'Internet, amb la col·laboració dels ajuntaments, que haurien de validar que el votant està empadronat al municipi. L'objectiu és aconseguir augmentar la participació.

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid