x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Lluçanès també decideix

Malgrat que al Lluçanès encara no se'l deixa decidir sobre la seva realitat com a comarca -actualment inscrit a la comarca d'Osona-, avui dos dels seus municipis decideixen sobre la independència del Principat.

Són Sant Feliu Sasserra i Oristà/la Torre d'Oristà. Els col·legis electorals obriran ininterrompudament de 9 del matí a 8 del vespre. 

28/02/2010 13:09 Política

 

Els llocs de votació seran:

- La Torre: rectoria

- Oristà:  Ca l'Avet (C/ Vic, 12).

- Sant Feliu Sasserra: escola municipal Els Roures

Sant Feliu Sasserra, amb les urnes al Col·legi els Roures, preparen una jornada festiva amb una cercavila i les bitlles catalanes. 

Article d'Aleix Cardona

Avui, 28-F, prop d'una vuitantena de localitats dels Països Catalans participaran en la consulta popular per la independència. D'aquestes, dues seran al Lluçanès, fent que ja n'hi hagi cinc que hagin organitzat aquesta iniciativa. Concretament, Sant Feliu Sasserra i Oristà/la Torre d'Oristà han preparat, amb unes campanyes prou intenses, el clima per fer possible la màxima participació. Potser, aquesta segona tongada de consultes tindrà un nivell de participació més irregular, potser hi ha hagut una campanya més local i menys general, i el clima polític està donant tombs per altres indrets. En qualsevol cas, el fet que una nova iniciativa popular hagi fet possible que la gent del territori s'hagi organitzat i hagi visualitzat la voluntat d'assumir el dret a decidir què vol fer, quan ho vol fer i com ho vol fer és el tema fonamental i, com ja deia abans del 13-D, l'important és la convocatòria, el resultat més important és precisament aquest.


Avui, doncs, al Lluçanès seguirem decidint i continuarem avançant cap a l'exercici del dret a l'autodeterminació de la nostra nació, els Països Catalans, i per anar bé que puguem seguir decidint, horitzontalment i poble a poble, per on volem circular per assolir-ho.

28F: Seguiment minut a minut

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid