x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El dia 28F a Vilanova de Bellpuig al Pla d'Urgell

La Plataforma Vilanova de Bellpuig Decideix desitja que el 28 F que sigui una jornada que quedi gravada a les ments de Vilanovins i Vilanovines, recordant la data com aquell dia en el qual se’ls va preguntar oficialment per una causa que no fos les eleccions i l’entrada al poder dels partits polítics.
També pretenen que aquest només sigui un pas més cap al camí del dret a decidir, ja que aquesta consulta no tindrà resultats vinculants: esperem que amb una alta participació i un fort ressò es pugui arribar a fer un referèndum nacional.

14/02/2010 03:08 Política
Vilanovac Vilanovac

Tot i que un 35% de població mobilitzada a votar és un percentatge molt considerable i consideren que és difícil arribar a tothom, a Vilanova volen aconseguir una gran xifra de participació, que mitjançant les activitats que realitzarem i el boca-boca pretenem que sigui molt alta.  A Vilanova podran votar més d'un miler de persones.

Pel proper dia 20 han preparat una xerrada a la sala d’actes de l’Ajuntament (9 del vespre). Es parlarà amb profunditat sobre tots els temes que interessin de la consulta, i tota la població interessada podrà preguntar i donar la seva opinió. L’acte anirà a càrreg de la Vicepresidenta de la Plataforma pel dret a decidir, amb membres de la comissió Pla d’Urgell decideix, i membres de la comissió de Vilanova.

 

Per saber-ne més:

28 F: Les consultes sobre la Independència dia a dia

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid