x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Consell comarcal de la Noguera dóna suport a la consulta sobre la Independència

Montgai serà l'únic municipi de la comarca que farà la consulta el proper 28F. El dia 13D, ja ho van fer Artesa de Segre i Ponts, i el 25 A ho farà el gruix de municipis, entre ells Balaguer, la capital de la comarca.

la moció ha estat aprovada per unanimitat dels vots dels 19 consellers que conformen el Ple de l’ens (5 d’ERC, 5 del PSC i 9 de CiU).

12/02/2010 00:43 Política
La iniciativa fou presentada pel President del Consell Comarcal, Vicent Font d'ERC, que va sotmetre a votació una esmena que entre d´altres coses donava suport a les consultes sobre la independència, reivindicava per a Catalunya el dret a decidir, i feia una crida a tots els ciutadans de la Noguera a tirar endavant amb les consultes a tots els 30 municipis de la comarca.
 
Cal remarcar que és el primer Consell Comarcal de les terres de  Ponent que ha sotmès a votació una moció a favor de les consultes populars sobre la independència.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid