x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Baix Llobregat registra una participació mitjana del 13,62%

A Molins de Rei, a les sis de la tarda, havien votat un total de 2.514 persones, cosa que suposa un percentatge de vot del 12,34%.

La suma dels vots directes registrats fins a les sis de la tarda i del vot anticipat (1.069 persones) fixava una xifra de votants situada en les 3.583 persones, un 17,59%. Fins la una del migdia, a Molins es registrava una participació del 7,2%.

28/02/2010 18:55 Política

 

Els membres de la Junta Avaluadora de la Consulta sobre la Independència a Molins de Rei, la jutgessa de pau de Molins, Pilar Raventós, l'actual alcalde del municipi, Ivan Arcas, i la primera alcaldessa de la vila en etapa democràtica, Antònia Castellana, han fet una roda de premsa a les sis de la tarda per parlar sobre l'evolució de les dades provisionals de participació. La jutgessa de pau de Molins, Pilar Raventós, ha manifestat que "sigui quin sigui el resultat de les consultes, hem guanyat la batalla, ja que ens hem fet forts davant el poder establert".

El portaveu de Molins Decideix, Ignasi Termes, ha manifestat que "el primer objectiu de la consulta i de Molins Decideix ja l'hem aconseguit, doncs la mobilització transversal de la societat civil impulsada a la vila per la consulta es la més important des de l'Assamblea de Catalunya quan la transició".

Termes també ha ofert les dades de participació a les tres poblacions de la comarca fins a les sis de la tarda.

A Begues, havien votat fins a les sis de la tarda un total de 876 persones, un 18,69%. La suma del vot directe més el vot anticipat (81 persones) suposa en aquesta població una participació del 20,50%. Fins la una del migdia, havien votat a Begues 510 persones, un 11%.

A Torrelles de Llobregat, el vot directe ha arribat a les sis de la tarda a les 584 persones, un 14,1%. La suma dels vots directes i dels anticipats (60 persones) han fixat un percentatge de participació del 15,54%. Fins a la una del migdia, havien votat a Torrelles 348 persones, amb un 8,5% de participació.

La participació en els tres pobles del Baix Llobregat que celebren consultes durant la jornada del 28 F s'ha situat a les sis de la tarda en el 13,62%. La participació a la una del migdia a aquestes tres poblacions s'havia situat en el 7,97%. Això indica que just abans de l'hora de dinar i durant les primeres hores de la tarda la participació ha augmentat de forma notable a les tres poblacions. A les sis de la tarda, sumant el vot anticipat (4,15%) i el vot directe (13,62%) les xifres de participació eren del 17,76%.

28F: Seguiment minut a minut

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid