x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP: «Cada vot s'ha guanyat a peu de carrer»

Molins de Rei ha registrat un 21,04% de participació. No hi ha hagut incidents de cap mena al llarg de tot el dia. Fonts de l'organització han comunicat a aquest portal que estan "satisfets pel gran treball fet".

Albert Botran, membre de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Molins de Rei, ha manifestat en declaracions a Llibertat.cat que valoren els resultats de participació "molt positivament" tractant-se del Baix Llobregat i en relació a la mitjana del país.

28/02/2010 20:53 Política

 

Botran ha remarcat que el resultat és fruit de "molt de treball", i ha apuntat que cada vot dels més de 4.000 que hi ha hagut "s'ha guanyat a peu de carrer, parlant amb la gent".

A més, ha assenyalat que sobretot valoren "molt bé" les "noves complicitats entre el teixit associatiu" que ha produït l'experiència de la consulta. "Ha deixat una base molt sòlida sobre la qual edificar la majoria independentista", ha remarcat Botran.

Valoració de la comissió organitzadora:

El portaveu de Molins Decideix, Ignasi Termes, un cop tancades les meses electorals, ha fet públiques les dades finals de participació a les tres poblacions del Baix Llobregat que organitzaven consultes en la jornada del 28 F. Termes ha manifestat que el procés per fer realitat les consultes a Molins de Rei "ha estat un procés llarg que va començar el passat mes de setembre" i ha destacat la feina feta per part de "més de 250 voluntaris i voluntàries del municipi, en un moviment de caràcter transversal que feia anys que no es veia a Molins de Rei".

A Molins de Rei, a les vuit del vespre, han votat un total de 4.287 persones, cosa que suposa un percentatge de vot del 21,04%.

A Begues, fins a les vuit del vespre, han votat un total de 1.055 persones, un 22,5%.

A Torrelles de Llobregat, el vot arriba a les 847 persones, un 20,42%.

La participació als tres pobles del Baix Llobregat que han celebrat consultes durant la jornada del 28 F ha arribat a les 6.189 persones, cosa que suposa un percentatge final del 21,21% de l'electorat.

L'acte que ha ofert les dades de participació definitives ha comptat amb la presència dels representants d'altres comissions organitzadores de les consultes que properament faran aquestes jornades al Baix Llobregat. Es tracta de les plataformes de La Palma de Cervelló, Collbató, Esplugues, Cornellà, Sant Just, Esparreguera, Pallejà, Sant Feliu de Llobregat i Corbera. El portaveu de Molins Decideix, Ignasi Termes, ha manifestat que després de les properes cites electorals "hauran celebrat consultes un total de 20 municipis del Baix Llobregat", després que "El Papiol organitzés la primera de la comarca".

28F: Seguiment minut a minut

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid