x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consultes cap a la Independència

Ja avançat el procés de les Consultes, amb la tongada del 28 de febrer que hem clos avui, s’imposa fer-ne un balanç que vagi més enllà de la simple valoració quantitativa.

L’aspecte quantitatiu de la participació és important, encara que ho és més per les interpretacions que en puguin fer els enemics de la independència que no pas per la seva significació objectiva en aquesta mobilització. 

28/02/2010 23:57 El Davantal
Si tenim en compte els condicionaments del cas (buit informatiu important de molts mitjans de comunicació vinculats als interessos de l’Estat espanyol, manca de caràcter oficial amb tot el que representa pel que fa a les infraestructures etc.) els percentatges aconseguits (pels volts del 21%) han estat importants. No se’n pot dir altra cosa.  Cal ser conscients que, amb aquestes consultes darreres, ja són uns quants centenars de milers de persones  les que hi han participat i vora un milió de persones les que hi han estat implicades.
 
Però el que cal remarcar d’una manera especial, des de la nostra consciència militant independentista, és la xarxa popular per la independència que s’ha anat desenvolupant a centenars de municipis:desenes de milers de persones han estat i estan treballant amb tenacitat per la Independència i partint de la participació popular i del respecte a la voluntat política de la nació catalana. Aquest és el capital humà que caldrà que s’organitzi i s’activi de manera permanent en estructures àmplies com ho va ser l’Assemblea de Catalunya, per acontinuar el camí que ens haurà de portar cap a l’exercici efectiu del dret d’Autodeterminació i a la conquesta de la plena llibertat nacional.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid