x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Carme i La Llacuna a l'Anoia es preparen pel 28 F

A Igualada, Jorba i l'Espelt es farà a l'abril
L’entitat La Llacuna Decideix!, creada com a comissió impulsora de la consulta, va realitzar la seva presentació davant les entitats que al seu dia varen mostrar el seu suport tant en la confecció de la plataforma, com en la presentació de la moció de suport a les consultes populars entregada als membres del consistori llacunenc.

19/02/2010 19:16 Política
Durant l’acte, que comptà amb la presència d’una vintena de representants de les diferents associacions de la vil·la, es va fer extensiu el desig de la plataforma que la ciutadania participi i col·labori en l’organització del procés, s'explicà en què consisteix la consulta, es definiren les comissions de treball i s’obrí a tots els assistents la possibilitat de formar-ne part. 
 
A Carme, 
diverses actuacions s’han anat succeint aquests darrers dies, com ara la penjada de rètols informatius i pancartes i la venda de Bons d’Ajut per finançar la Consulta. Properament, Carme Decideix, la comissió organitzadora de la Consulta a Carme, iniciarà el Porta a Porta per explicar els perquès de la Consulta i el seu funcionament. En aquest sentit, es repartiran casa per casa uns díptics on es detallen aquestes raons, així com els requisits necessaris per votar. Aquest cop estan cridats a les urnes tots els residents a Carme, de qualsevol nacionalitat, que hagin complert 16 anys. El díptic ha estat traduït al romanès i es farà arribar al centenar de persones provinents d’aquest país que viuen al poble.
 
Per saber-ne més:

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid