x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bellpuig supera les expectatives

La consulta ha superat les millors expectatives amb més de 800 vots, més de 300 en una urna i més de 400 a l'altra. Així ho ha afirmat el portaveu de la Plataforma Bellpuig per l'Autodeterminació, Josep Maria Sala.

Al llarg de la tarda, ha seguit participant gent, tot i que en menys quantitat, i a estones.

28/02/2010 19:59 Política

 

Els votants han estat força matiners i, des de primera hora, a partir de les nou del matí ha anat votant gent, especialment entre les dotze i la una del migdia. 

La plataforma no ha detectat cap problema en el transcurs de la jornada amb la documentació però, tot i que s'havia afegit els 913 immigrants de Bellpuig a la consulta, pocs hi han participat.

Montblanc i l'Espluga

A punt de tancar la jornada, la participació a Montblanc ronda el 19%, en base al cens electoral, que és de 5.269 montblanquins. Uns 1.200 veïns de la capital de la Conca de Barberà han votat en la consulta popular sobre la independència d'aquest diumenge -sumant 1.082 vots a les urnes i uns 200 vots anticipats.

L'afluència de persones ha estat continuada al llarg de la tarda al pavelló del Casal Montblanquí, tot i que en cap moment de forma massiva. Les sis taules electorals han pogut atendre sense problemes les persones que han volgut exercir el seu dret a vot. A nivell de participació, es desmarca la població veïna de l'Espluga de Francolí, amb un percentatge de fins al 27%.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid