Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barcelona es prepararà pels Jocs d'Hivern encara que no sigui la candidatura escollida

Les veus contràries a la candidatura de Barcelona per acollir els Jocs d'Hivern del 2022 denuncien que es propugni un model de ciutat contrari als interessos i necessitats de la ciutadania. Aquesta queixa l'encapçala únicament la CUP de Barcelona, que engegarà una campanya de protesta -presentada avui- en contra de la candidatura olímpica.
 
Malgrat tot, les autoritats institucionals del país no s'han fet esperar i ja han anunciat que pensen implantar la "modernització" del Pirineu tant si Barcelona és l'escollida com si no.

05/02/2010 15:07 Territori

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat que les infraestructures pendents als Pirineus estaran a punt abans del 2022 al marge que Barcelona sigui finalment candidata a celebrar els Jocs Olímpics d'hivern.
 
"No hauríem d'establir una relació de causa-efecte entre la possibilitat de completar les infraestructures d'accés als Pirineus i la celebració d'aquests Jocs Olímpics. Tanmateix, l'horitzó de dotze anys ens dóna la ferma seguretat que tindrem a punt tot el necessari per acostar Barcelona als Pirineus", ha dit el conseller.

Nadal ha fet aquesta tarda les declaracions després que els representants de l'Ajuntament han explicat el calendari amb els primers passos a fer per tal d'aconseguir la candidatura olímpica per a Barcelona, a imatge del que es va fer amb els Jocs del 1992.

Nadal ha afegit que el Govern posarà a disposició de Barcelona tots els recursos possibles, però que recau en l'oficina tècnica de la candidatura la tria dels escenaris concrets.
 
Per a saber-ne més:
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid