x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Amb el 28F, només mancarà un municipi a la Garrotxa per votar

La majoria de municipis de la comarca de la Garrotxa van celebrar una consulta independentista el passat 13D.

Malgrat tot, sis municipis van deixar-ho per a més endavant. D'aquests, cinc voten avui i el sisè, Olot, votarà el proper 25 d'abril. D'aquesta manera, la totalitat dels municipis de la Garrotxa menys un ja s'hauran manifestat avui respecte la independència del Principat.

28/02/2010 11:55 Política

Els cinc municipis que avui voten són la Vall de Bianya, la Vall d'en Bas, Sant Feliu de Pallerols, Sant Joan les Fonts i Sales de Llierca. En total, estan cridats a participar-hi 1.060 persones, a Bianya; 2.841, a la Vall d'en Bas; 1.151, a Sant Feliu de Pallerols; 2.524, a Sant Joan les Fonts; i 117, a Sales de Llierca.

En tots aquests municipis, les entitats s'han mobilitzat per dur a terme un ampli programa d'activitats per fomentar la participació i el caràcter festiu de la diada. La plataforma la Garrotxa Decideix centralitza la informació oficial sobre la jornada i les dades a l'edifici històric de l'Estada Jovinyà de Sant Joan les Fonts, on es donaran els resultats definitius.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid