x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alp serà el segon municipi de la Cerdanya on es farà una consulta sobre la Independència

Després que Bolvir es va sumar a la celebració de les consultes sobre la independència  del 13 D amb un aclaparador resultat a favor del "sí", Alp  Decideix està treballant per realitzar-la el proper 28 de febrer al municipi. Així ho va anunciar el passat 11 de desembre en un acte celebrat al teatre Municipal.
En aquest acte, l'alcalde, Cosme Ruaix, va intervenir fent una defensa del dret democràtic a realitzar les consultes. A continuació van intervenir els regidors representants de les 4 forces polítiques presents a l'ajuntament, Independents d'Alp, ERC, CiU i  Alternatica Cerdana  els quals van defensar el dret a votar lliurement per decidir el futur del país.
 

01/02/2010 01:52 Política
La campanya constarà, principalment, de dos actes populars. De la mateixa manera, es farà una penjada de cartells pel poble.
 
Alp Decideix calcula que el cens de la votació serà d'unes 1.400 persones, ja que de la mateixa manera que es va fer en les consultes de l 13 D, al padró oficial també sumarà els joves d'entre 16 i 18 anys i els veïns d'altres nacionalitats.  Alp Decideix es va gestar amb sis persones, però després de la presentació en públic, l'entitat ja disposa d'una desena de voluntaris. En aquest sentit, s'ha fet una crida a tot el poble perquè se sumi a l'associació i en fomenti la participació.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid