x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Al Ripollès es doblen les dades de participació respecte al 13D

A la comarca del Ripollès hi ha consultes a Sant Joan de les Abadesses, on avui estan cridats a votar 3.140 veïns, i Campdevànol, amb 3.024.

A les jornades de vot anticipat que s'han fet, han votat 245 persones. Les urnes estan a l'IES Sant Joan i a la Confiança. A Alp, un miler de veïns poden votar al teatre.

 

28/02/2010 12:39 Política

El vot anticipat, la bona afluència als col·legis permet a les 11:30 doblar les dades de participació del 13-D. Se situa al 9,7%: 12,2% a Sant Joan i 7,1% a Campdevànol. A la primera onada de consultes a la mateixa hora havia votat el 4,3% del cens.

Sant Joan Decideix ha aconseguit 180 vots anticipats, fet que representa el 5,7%. És una xifra que supera la participació a les 11:30 a tots els municipis que van fer la consulta el 13-D excepte Vallfogona i Pardines. En el cas de Campdevànol cal recordar que un 3,1% del cens ha votat anticipadament.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid